Úvodní kecičky. Proč to vlastně začít číst?

07.01.2017 16:59

Myslím, že většině z nás ať už ženám či mužům, se to už někdy stalo. Někomu jednou a někdo se s tím potýká častěji, někdo ještě častěji než často a někdo 25 hodin denně. Oblékneš si kalhoty a už někde kolem kolen si říkáš jestli jsou tvoje, rveš je dál, podaří se ti je nacpat pod zadek, pořád si je nevěřícně prohlížíš, pak vydechneš a vší silou je teda narveš i přes ten zadek, ale dá ti to fakt pekelně zabrat a vlastně by to možná chtělo další sprchu. Kalhoty jsou na svém místě, dokonce se ti podaří zapnout knoflík, ale zip se trochu rozjíždí. A je to tady! V tuhle chvíli je ti jasné, že to není špatným praním, ale že jsi se prostě nehlídal, nebo ses pořádně rozšoupl s jídlem. 

A začíná koloběh diet, hladovění a pokusů dostat se zpátky do formy. Pokud jde o dvě tři kilča, tak to ještě jde a je docela snadné je shodit už jen tím že se začneš trošku hlídat v jídle a přidáš nějaký ten pohyb, samozřejmě gaučink se do toho nepočítá. Pokud ale nejde "jen" o dvě, tři kilča, může to být docela problém, hlavně pokud stejně jako já, máš tolerantního přítele a obžerství se z lásky oddáváte spolu. Takové ty večery dobrot - večeře, vínečko, limonádečka, pivečko, brambůrečky, čokoládka, sušenčičky a tak dále, to bychom tu byli dlouho že? Začne to na těch dvou, třech kilech, vypadá to že to je v poho, protože ti to ještě nijak nepřekáží, partner ti pořád říká jak jsi sexy a jak ti to sluší, a tak žereš a žereš až si za nějakou dobu všimneš, že kalhoty, které před rokem šly zapnout ztuha, dneska nenarveš ani pod ten zadek, tvá oblíbená trička jsou jaksi menší a vlastně cokoliv si na sebe vezmeš je ti malé, lezou z toho špeky a to ani nemluvím o dalších nepříjemnostech které s sebou nadváha nese. Smrdíš, protože se potíš! Potíš se a tak pěkně smrdíš! Shody pro tebe začínají být náročnější, procházky kratší, jsi unavenější... Ale co hlavně! Sex začíná postrádat jiskru, protože sis začal/a všímat svých špeků na břiše a nohou a když na sebe zrovna nekoukáš a povede se ti na chvíli užívat si aktu, vzápětí si všimneš že i partnerovi přibyly faldíky. No a je po ptákách! Je to prostě v prdeli a je nejvyšší čas s tím začít něco dělat. Teda ne hned, ale až ze sebe slezete...

Jestli i ty znáš podobný scénář, myslím že bys měl/a číst dál protože pokud ti to nepomůže, minimálně se u toho pobavíš ;)